El conseller Rull ofereix convocar la comissió de seguiment del CRT de Vila-seca i Salou per a debatre el projecte

El titular de Territori i Sostenibilitat destaca que el projecte al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) “és de primer nivell, genera riquesa i té operadors solvents”

Per . Actualitzat el

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha ofert aquest dimecres, durant la sessió de control al Parlament de Catalunya, convocar la comissió de seguiment del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou (Tarragonès) per a debatre el projecte que s’hi vol desenvolupar amb tots els grups parlamentaris i els agents socials i econòmics del Camp de Tarragona.

Rull ha assegurat que l’antic projecte de BCN World “estava vinculat a un operador, Veremonte, que ja no hi és”. “Estem parlant d’un projecte diferent que gira al voltant d’instruments públics: el pla director urbanístic (PDU), la llei i l’opció de compra de la Generalitat sobre els terrenys”, a més “d’uns operadors solvents”, ha defensat el responsable de Territori.

9.000 llocs de treball directes

Es tracta, ha assegurat Rull, “d’un projecte turístic de primer nivell que genera riquesa”, amb una inversió prevista per part d’un dels operadors de 2.500 milions i una previsió de generar 9.000 llocs de treball directes.

“És una oportunitat que no podem perdre”, ha insistit el conseller, que ha apostat pel “consens polític i territorial”, pel “debat amb tota la informació sobre la taula” i “fugint dels tòpics”.
“Parlem de les arestes” del projecte turístic, “de les taxes, dels impostos vinculats al joc”, ha animat Rull, “que el territori escolti i parli”.