Activa Mútua amplifica la seva estratègia de comunicació amb la plataforma “on-line”

L’entitat estreny la relació amb el client amb una nova aplicació per a dispositius mòbils, web i portals del pacient

Per . Actualitzat el

Activa Mútua ha enfortit i ampliat la seva estratègia de comunicació mitjançant una ferma aposta per la plataforma on-line amb l’objectiu d’estendre la difusió de continguts, aproximar-se al client, solucionar tràmits i enfortir la marca. A més, ha actualitzat el pla de comunicació de la Mútua amb una accentuació del màrqueting de continguts per oferir informació interessant i útil als clients, i així generar confiança i credibilitat.

El Pla Estratègic de l’Entitat per als anys 2016-2018 aprofundeix en un canvi substancial de la cultura d’empresa amb cinc eixos fonamentals: les persones, la potenciació de les direccions territorials, la innovació, els clients i la comunicació tan interna per afavorir la integració i implicació del treballador; i externa, per aproximar-se al públic objectiu i fer-ho partícip de les inquietuds de l’entitat.

El Departament de Comunicació, Servei al Client i Imatge Corporativa ha dedicat l’últim any a desenvolupar i engegar una nova pàgina web i una aplicació (APP) per a dispositius mòbils (telèfons intel·ligents i tauletes).

La nova aplicació mòbil d’Activa Mútua pretén estar molt pròxima de l’usuari. Com una finestreta d’atenció al públic, però amb la immediatesa i la resolució que ofereixen les tecnologies de la informació.

L’aplicació és un gestor personalitzat des d’on rebre notificacions, valorar la sinistralitat i l’absentisme, tramitar accidents no declarats, sol·licitar l’enviament de documentació, duplicats o rebre tot tipus d’informació com a altes i baixes de treballadors, notificacions puntuals, GPS, reclamacions de descomptes indeguts, etc. Compta amb eines com un cercador d’oficines, centres mèdics, un recordatori d’obligacions, luxòmetre, sonòmetre i un mesurador d’angles i nivells.

El repte de renovació del nou portal web no ha estat fàcil, ja que s’ha proposat superar l’èxit assolit amb la primera versió del web: activamutua.es, un referent i font d’inspiració per a altres pàgines webs del sector.

Com a conseqüència de l’evolució de les noves tecnologies, el portal d’Activa Mútua ha requerit novament una profunda reestructuració que ha actualitzat i millorat el seu disseny, ampliant la seva funcionalitat i accessibilitat a tot tipus d’usuaris, incloses les persones amb discapacitat.
La seva navegació és més àgil i intuïtiva i està capacitada per ser emprada des de qualsevol dispositiu, ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta.