El Vendrell estarà al 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica

S’exposaran 24 obres guanyadores de les biennals de ceràmica que s’han fet des del 2001

Per . Actualitzat el

Del 12 al 16 de setembre, a Barcelona, tindrà lloc el 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC) i el Vendrell hi serà present amb l’exposició de les 24 obres guanyadores de les biennals de ceràmica que s’han fet des del 2001. L’exposició d’aquestes peces, que formen part del Fons d’Art Municipal, es podrà visitar al Centre Cultural La Farinera del Clot i la inauguració serà el 12 de setembre a les 19.30 h.

El fet que el Vendrell hagi estat escollit per participar amb una exposició en aquest Congrés es deu a la valoració que ha fet el Comitè Organitzador a l’important treball que es fa des de la Biennal de Ceràmica en la promoció d’aquest art i a la gran qualitat dels artistes i de les obres que s’hi presenten.

El Congrés de l’AIC és un espai de trobada, d’estudi i de debat, on es reuniran al voltant de tres-cents acadèmics de tot el món, que es complementa amb diverses visites al patrimoni ceràmic de Barcelona i de Catalunya, a part de diversos actes culturals i lúdics coincidint amb la celebració de l’Assemblea General de l’Acadèmia.

El 47è Congrés de l’AIC de Barcelona està organitzat per l’Associació de Ceramistes de Catalunya juntament amb l’Acadèmia, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i hi col·laboren altres institucions públiques, museus, associacions, galeries d’art i empreses, ja que es tracta d’un important esdeveniment d’abast mundial al voltant de la ceràmica.

La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, ha destacat la importància d’estar presents en aquest Congrés “per aprofitar l’altaveu de Barcelona per projectar el Vendrell i millorar el seu posicionament”.

Aquestes són algunes de les obres que s’exposaran al congrés.

Monique-Warin

Monique Warin.

Rafael-Perez_p

Rafael Pérez.

Xi-Liu

Xi Liu.

Palma Babos

Palma Babos.