L’exposició “Síria, la paraula de l’Exili” s’inaugura al Castell de la Nou de Gaià

Serà al Centre Cultural, aquest dissabte 20 de febrer, a les 19.30 h

Per . Actualitzat el

El Departament de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb el Comitè Catalunya amb ACNUR, van endegar un projecte per donar a conèixer la situació de les persones refugiades pel conflicte de Síria, que arriba al seu quart any i que ha provocat el desplaçament forçat de més d’11 milions de sirians. Aquest projecte pretén posar rostre a aquestes persones i destacar la necessitat de donar suport de forma individual i col·lectiva a agències com ACNUR que treballen per pal·liar el sofriment de les persones refugiades.

En el marc del projecte, s’ha produït l’exposició “Síria, la paraula de l’Exili” amb fotografies de David González i textos de diferents persones refugiades a Jordània. El Consell Comarcal del Tarragonès coordina aquesta exposició als municipis de la comarca, per aquest motiu, us informem que el dissabte vinent 20 de febrer, a les 19.30 h, tindrà lloc la inauguració d’aquesta exposició, al Castell Centre Cultural de la Nou de Gaià.