Les cambres catalanes donen suport a BCN World

Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona: «No tindria cap lògica perdre aquesta oportunitat i seria un luxe que el territori no es pot permetre»

Per . Actualitzat el

El Consell de Cambres de Catalunya ha donat suport unànime a BCN World. L’òrgan, que agrupa les tretze cambres de comerç del país, s’ha fet ressò de la petició presentada per Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, qui, en nom de la corporació tarragonina, ha demanat suport per a un projecte que «és un revulsiu no només per a aquest territori, sinó per al conjunt del Principat».
Suriol ha reconegut la importància del posicionament pres  per les cambres catalanes i ha recordat que «des del primer moment, la Cambra de Tarragona va fer i està fent costat a BCN Word, perquè entenem que és un projecte factible i necessari que crea riquesa (llocs de treball, inversions, captació de nous visitants…) i valor, atès que complementa una oferta d’oci i esbarjo ja molt potent encapçalada per PortAventura i el pròxim Ferrari Land».
«Per tant, deixar escapar aquesta inversió no entra en els nostres plantejaments. No tindria cap lògica perdre aquesta oportunitat i seria un luxe que el territori no es pot permetre, atesa la difícil situació econòmica que travessen moltes famílies i empreses. No pot ser que sempre ens estem queixant que Madrid no inverteix aquí i, quan la decisió depèn de nosaltres, no siguem capaços de tirar-la endavant».
Amb relació a una possible consulta –expressada per la Generalitat–, per conèixer el  posicionament del territori envers aquest projecte, Suriol ha assenyalat que «benvinguda sigui si ha de servir per donar embranzida i consolidar definitivament un projecte que aquí s’espera amb els braços oberts».