Els veïns de Baix a Mar estan convocats a una reunió amb el regidor de barri

La trobada, prevista pel dia 13 de febrer, ha de permetre atendre les demandes i suggeriments sobre la situació de la zona

Per . Actualitzat el

El regidor de govern de Baix a Mar, Jordi Solé, ha convocat la primera reunió oberta als veïns d’aquesta zona des de la creació de la figura de regidor de barri, amb l’objectiu d’atendre les demandes i suggeriments sobre la situació de la zona.

La reunió tindrà lloc el dissabte 13 de febrer, a les cinc de la tarda, a la Biblioplatja, situada al passeig Colom, 26.

En aquesta reunió es convoca, a més del veïns de Baix a Mar, als dels carrers dels voltants: Zona del Pont de Clarà, pl. Aragó i els carrers de l’Hort de Pau, de Salomó, dels Pescadors, dels Boters, del Casalot, de Viló, de l’Antina, d’Atinents i el pg. Rafel Campalans, en el tram comprès entre pg. Mediterrani i Baix a Mar.