Puigdemont i Junqueras es reuneixen amb directius de Hard Rock per parlar de BCN World

Han assegurat que el Govern treballarà per aconseguir «un projecte que generi el màxim consens institucional, polític i territorial»

Per . Actualitzat el

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, s’han entrevistat aquest matí amb el president i màxim directiu de Hard Rock, Hamish Dodds, acompanyat del vicepresident de la multinacional, Nelson Parker.

Aquesta reunió havia estat sol·licitada per Hard Rock amb la finalitat d’informar el Govern de Catalunya del projecte que aquesta firma té per al Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. En aquest sentit, Dodds ha confirmat l’interès de la multinacional amb seu a Orlando per instal·lar-hi un Centre Turístic Integrat (CTI) que, segons la proposta presentada, significaria una inversió d’uns 2.500 milions d’euros, sense cap cost per a l’administració catalana.

El president i el vicepresident del Govern de Catalunya han explicat als directius de Hard Rock en quin estat administratiu es troba el projecte i han comunicat la voluntat del Govern de treballar per aconseguir un projecte que generi el màxim consens institucional, polític i territorial.

La reunió es produeix després que actius empresarials i locals del territori hagin defensat el projecte obertament i hagin reclamat una entesa entre els socis de govern per dur-lo endavant.

Mireu més a:

http://dom.cat/re5