Club Nàutic Casa Montero, a l’Ampolla, aposta per l’ostra del Delta cuinada

Per . Actualitzat el

En aquesta nova temporada, els germans Montero, Jesús Lluís i Carme, aposten des del seu restaurant Club Nàutic Casa Montero, pels productes de proximitat i qualitat i molt especialment pel més representatiu i exquisit del delta de l’Ebre: l’ostra.

També com a novetat cal ressaltar que en la nova carta destaca l’ostra de l’Ampolla cuinada en interessantíssimes elaboracions plenes de sabor i creativitat, com és el plat estrella de l’establiment: ostra cuinada amb carxofes i tòfona negra amb allets confitats, una autèntica delícia que per si sola justifica la vista al restaurant.

A aquestes exquisideses cal afegir els plats de temporada que en aquest mes de febrer conquereixen el seu màxim exponent amb l’arròs de carxofes i galeres, sense oblidar els clàssics de la casa com la graellada de peix i la mariscada, amb una molt bona relació qualitat/preu.

També aquest febrer celebraran les Jornades de la Galera amb noves elaboracions d’entrants i segons i menús gastronòmics de mercat, que canvien diàriament segons les compres, amb llagostins de l’Ampolla, gamba roja de Tarragona, cloïsses del Delta, torradetes amb anguila fumada…

I en els dies de fred, per encàrrec, plats de cullera, com cigrons amb rap i galera o els fesols amb bacallà, que ens recordem aquells menjars de les àvies que eren tan bons. A l’hora de les postres, la rebosteria casolana completa un àpat inoblidable. I tot això, en la terrassa de vidre, a tres metres del mar, quasi tocant els velers que omplen el port esportiu, amb unes vistes molt agradables.

La Carme i el Jesús pertanyen a una família de restauradors, oriünda d’Albacete. Es pot ben dir que van néixer entre fogons i plats i, lògicament, fets grans en aquest ambient, van decidir ben aviat que volien continuar la tradició familiar de restauradors, conjugant la saviesa i el mestratge dels seus pares amb les noves tendències culinàries i, a la vegada, aprofitant tots els fruits naturals que ofereix el delta de l’Ebre i el mar Mediterrani. L’any 1994 el seu pare va aconseguir l’arrendament del restaurant del Club Nàutic de l’Ampolla i des d’aleshores és Casa Montero. Més tard, el pare el va deixar als seus fills i ells continuen la tasca restauradora amb molt d’èxit, ja que, ara com ara, aquest establiment és considerat com un dels millors del sud de Catalunya.