L’OBC porta ‘El concierto de Aranjuez’ a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Serà divendres 5 de febrer a les 21,30 hores

Per . Actualitzat el

El divendres 5 de febrer tindrà lloc el primer concert de la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras. A les 21,30 h l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretarà El concierto de Aranjuez, just quan fa poques setmanes que s’han complert 75 anys des de la seva estrena a Barcelona.

Setanta cinc músics de l’OBC acompanyaran la guitarra de Juan Manuel Cañizares, un guitarrista que ja ha rodat la cèlebre obra de Rodrigo per tot el món dirigit entre altres per Sir Simon Rattle amb l’Orquestra Filharmònica de Berlín. Completarà el programa l’Intermezzo de Goyescas, de Granados, i la tercera simfonia de Beethoven L’Heroica, la qual va marcar un punt d’inflexió en la histÒria de la música i és considerada una de les obres simfòniques més importants de la història. El director i guanyador del Concurs Internacional de Direcció d’Orquestra de Cadaqués 2013, Lorenzo Viotti, serà l’encarregat de dirigir aquest concert a l’AJC.

Les entrades per als concerts, es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori.