Josep Andreu continuarà sent el president del Port de Tarragona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, el confirma en el càrrec, que ocupa des de l’any 2011

Per . Actualitzat el

Josep Andreu continuarà al capdavant de la infraestructura portuària. El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull,  ha ratificat en el càrrec Sixte Cambra i Josep Andreu com a presidents del Port de Barcelona i del Port de Tarragona, respectivament. Rull ha destacat la feina realitzada per ambdós al capdavant de dues de les infraestructures més importants del país.

Josep Andreu ocupa la presidència de l’Autoritat Portuària de Tarragona des del febrer de l’any 2011. Nascut a Tarragona l’any 1964, és Enginyer Industrial Superior especialitzat en Organització d’Empreses PER l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya, diplomat en Direcció d’Empreses de Serveis per ESADE i Màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la Universitat Pompeu Fabra. Des del 2002 fins al 2011 va desenvolupar diferents tasques dins del grup de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, primer com a director d’Aprovisionaments Santa Tecla i posteriorment com a gerent de Serveis de Suport i gerent de Serveis Socials.