Un any més, el Cós Blanc, omple de llum i color els carrers de Salou

Més de 30.000 persones van gaudir d’un acte sense cap incident

Per . Actualitzat el

Salou ha viscut un any més la festa gran: el Cós Blanc amb màxima afluència i amb un molt bon ambient. El joc de llums, el confeti, la música i la gresca van inundar aquest dissabte al llarg de tota la tarda-vespre el carrer Ciutat de Reus i el carrer Barcelona, escenaris principals de la festa per on van desfilar la trentena de colles participants en l’acte més multitudinari de la Festa Major. Més de 120.000 watts de so i més de 500.000 de llum làser-show van convertir el carrer Ciutat de Reus en una discoteca nevada a l’aire lliure on petits i grans van ballar i jugar amb els papers que queien des de les carretel·les així com de la vintena de canons de confeti instal·lats al llarg del recorregut.

El Cós Blanc, que enguany ja ha arribat a la 36a edició, va reunir a més de 30.000 persones arribades de molts indrets de la demarcació, segons fonts de la Policia Local. Un ampli dispositiu de més de 350 persones va vetllar pel bon funcionament de la desfilada que va comptar amb 28 carretel·les i unes 3.000 persones participant directament. La festa, la música i el ball van ser els protagonistes junt amb les 25 tones de confeti que es van llançar pels canons.

carretela

Pel carrer Ciutat de Reus van desfilar carretel·les de pallassos, d’astronautes, de fitxes de dòmino, d’Alícia al país de les meravelles o de tortugues ninja entre un llarg etcètera.

L’alcalde, Pere Granados, va voler destacar la moltíssima participació de la jornada i ha volgut “agrair l’esforç de tots els agents implicats pel bon desenvolupament de la festa, així com l’ampli contingent de voluntaris que fan possible aquesta festa tan important pel municipi”. I és que, segons fonts de la Policia Local, prop de 8.000 vehicles es van desplaçar fins a la capital de la Costa Daurada per veure i viure la nit del confeti, omplint els aparcaments dissuasius senyalitzats arreu.

llums