Tarragona celebra el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Oxfam Intermón reunirà 800 estudiants al Palau de Congressos

Per . Actualitzat el

Aquest divendres al Palau Firal i de Congressos, se celebrarà el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb la participació de 800 alumnes de diferents centres escolars de Tarragona. És una de les activitats del projecte “Educació per la Pau”. La trobada té com a objectiu posar en comú les activitats realitzades sobre el projecte durant el primer trimestre escolar i compartir reflexions i propostes en l’entorn de l’educació per la pau.

Enguany la celebració ha escollit com a lema “Lletres per la Pau”, entorn en què els estudiants han desenvolupat diferents treballs: poemes i contes, imatges d’aquestes paraules, etc.

L’acte està impulsat per Oxfam Intermón a Tarragona amb la participació de lInstitut Municipal d’Educació, la conselleria de Cooperació de l’Ajuntament, el Consell Municipal de Cooperació, l’Escola Municipal de Música i les escoles que han desenvolupat el treball: Col·legi El Carme, Col·legi La Salle Torreforta, Col·legi Santa Teresa de Jesús, Col·legi Vedruna-Sagrat Cor, Escola El Miracle, Escola Pau Delclòs, Escola de Pràctiques, Escola Tarragona, Escoles d’Educació Especial Estela, Sant Rafael, La Muntanyeta i Solc i els instituts Martí i Franquès i Pons d’Icart. També es compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació.

Des del grup de treball “Educació per la Pau”, impulsat per Oxfam Intermón a Tarragona i dins del Projecte Educatiu de Ciutat, des de fa quatre anys s’està impulsant aquest projecte que planteja línies de treball sobre l’educació per la Pau, que puguin ser desenvolupades pel nombre més gran d’escoles de la ciutat, a través d’activitats compartides.

El projecte continuarà el pròxims mesos amb la proposta “Murs per la Pau”, que es formalitzarà en un acte conjunt durant el mes d’abril.