Sara Porras, jove il·lustradora tarragonina

Per . Actualitzat el

La il·lustradora Sara Porras Carrasco ha creat una petita conilla que escala muntanyes, lluita amb óssos i viatja per mig món. Totes dues –autora i personatge– seran protagonistes estel·lars del catàleg i l’exposició d’il·lustradors de la prestigiosa Feria del Libro organitzada per Ragazzi-Bologna Children’s Book Fair (http://www.bookfair.bolognafiere.it), que se celebrarà del 4 al 7 d’abril a la ciutat italiana de Bolonya. Sara Porras (Tarragona, 1990) va estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. Participarà a la fira italiana perquè ha estat seleccionada per un jurat internacional d’editors, artistes i directors de museus, que valora l’obra de talents emergents i autors consolidats en l’àmbit del llibre infantil. L’exposició d’il·lustradors que se celebra en el marc de la fira mostra les tendències més innovadores a escala mundial. Les obres de ficció i no ficció exhibides es publiquen a l’Anuari, una eina de referència que els editors utilitzen durant tot l’any.