Medalla centenària per a una resident de Santa Tecla Ponent

Per . Actualitzat el

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, va lliurar el passat dissabte 12 de gener la Medalla Centenària de la Generalitat a Rosa Martín Golorons, resident de la residència de Ponent de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. A l’acte hi van assistir familiars de l’homenatjada, que també van estar acompanyats de la tinent d’alcalde de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona, Anna Santos, així com de la coordinadora i directora de la residència de Ponent, Carmen Villegas i Txell Garcia, respectivament. Rosa Martín va néixer a Constantí el dia 9 de gener de 1916 i va treballar bona part de la seva vida al camp i en una cafeteria regentada pel seu marit. Des de fa un any i mig viu a la residència de Ponent.