Turisme del Vendrell es promociona a Fitur

La regidoria ha aprofitat per fer sessions de treball per aconseguir un millor posicionament la marca del municipi

Per . Actualitzat el

El Vendrell ha estat present un any més a la fira internacional de turisme, Fitur, de Madrid, a través del conveni corner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Costa Daurada. Aquest certamen es va inaugurar el passat 20 de gener i va estar obert fins ahir diumenge, 24 de gener. Es calcula que hi han passat uns 200.000 visitants i professionals del turisme.

La Regidoria de Turisme ha aprofitat la seva estada per fer sessions de treball per aconseguir un millor posicionament la marca del municipi dins del mercat turístic i remarcar les qualitats que poden diferenciar el Vendrell respecte a altres destinacions. Concretament, s’han mantingut reunions amb l’Agència Catalana de Turisme, amb operadors turístics i amb revistes i mitjans digitals especialitzats en enoturisme i turisme familiar. També s’han visitat altres estands amb una oferta turística semblant a la del Vendrell per conèixer experiències i formes de treball per promocionar la destinació.

En declaracions a RTV el Vendrell, la regidora de Turisme, Eva M. Serramià ha destacat que “s’ha anat a Fitur amb l’objectiu de posicionar-nos en el mercat turístic amb les diferents branques que volem potenciar i remarcar aquelles qualitats que ens poden fer diferents”.vendrell-fitur