Èxit en la 67a Festa dels Tres Tombs

90 cavalleries i 30 carros participen en aquesta edició que ha incorporat noves activitats i canvis organitzatius

Per . Actualitzat el

Trenta carruatges i noranta cavalleries (entre rucs, mules i cavalls) van participar el passat diumenge en la festa dels Tres Tombs de Calafell. La 67a edició d’aquesta celebració va estrenar amb èxit diferents canvis organitzatius i de programa, que van ajudar a reforçar els aspectes més turístics.

Fins a Calafell van arribar carros i animals de poblacions com Valls, Reus, Sant Llorenç d’Hortons o Molins de Rei. A destacar, la desfilada del cavall més gran que hi ha actualment a Catalunya, provinent de Sant Llorenç d’Hortons i que pesa 1.200 quilos.

El fred i el dia gris, no van fer tirar enrere el públic que va omplir els racons del recorregut i la Fira Artesana i Gastronòmica que s’organitzava paral·lelament als carrers del nucli antic.

La novetat organitzativa va ser que de l’organització se’n va fer càrrec una nova associació local, Els Peterols, formada per persones de Calafell vinculades al món dels Tres Tombs. Aquest grup va agafar el relleu del Cor-Orfeó Calafellenc. L’associació Els Peterols ha agraït, a través de les xarxes socials, el suport dels patrocinadors i la col·laboració de les desenes de voluntaris que hi han treballat.