L’agrupació local La Corriola Teatre presenta ‘El Rei Lleó’

Hi ha un total de cinc actuacions confirmades, i entitat i Ajuntament treballen en noves dates per ampliar les representacions

Per . Actualitzat el

La Festa Major de la Mare de Déu del Lledó, que donarà inici aquest pròxim dissabte a La Pobla de Mafumet, tindrà molts moments especials, si bé un d’ells ho serà perquè suposarà la culminació a tot un any de treball.

L’entitat local La Corriola Teatre presentarà el musical ‘El Rei Lleó’, la darrera producció d’aquesta companyia amateur per a la qual acumula tot un any de treball previ en forma de selecció d’actors, tallers de cant, adaptació del guió, creació de vestuari i assaigs, molts assaigs fins a arribar al punt de la gran estrena, que tindrà lloc a les 18 hores d’aquest pròxim dissabte, al Casal Cultural del municipi.

Les entrades estan exhaurides des de fa dies, tant per a aquesta representació com per a les altres dues que tindran lloc durant la Festa Major, la nit de dissabte i la tarda de diumenge. És per això que La Corriola Teatre ja ha programat dues funcions més, els dies 20 i 21 de febrer, per a les quals ja té un bon nombre d’entrades sol·licitades i reservades. Els interessats poden acudir a la venda anticipada els dies 11 i 12 de febrer, de 17 a 19 h, al Casal Cultural, on per només 5 euros podran gaudir d’aquesta magnífica obra de teatre amateur i, al mateix temps, col·laborar amb una causa benèfica, ja que la recaptació íntegra serà lliurada a una ONG per determinar.

L’entitat i l’ajuntament ja treballen en la programació de noves representacions, davant el gran èxit de convocatòria que aquest espectacle musical està trobant, i que anima als seus protagonistes a seguir representant l’obra en futures dates.

leon1

A la convocatòria per formar part de l’obra, s’hi van presentar més de 60 actors i actrius, dels quals finalment 48 pujaran a l’escenari per representar la història del famós lleó. Tots ells, amb edats compreses entre els 10 i els 68 anys, actuaran sota la direcció teatral de Pau Ferran, en un projecte que compta amb Rosa Sanahuja com a directora de cant i que va ser preestrenat el passat 10 de gener a Móra d’Ebre, amb un gran èxit de públic i de crítica.

Finalment, cal destacar que l’obra compta també amb una dotzena de tècnics d’escenari, vestuari, maquilladores, etc. que fan possible la representació, una entitat que ha crescut en els darrers anys i que, actualment, compta amb més de 200 socis en el que suposa tota una febre pel teatre a La Pobla de Mafumet.