Talls en la circulació a causa de les obres de construcció del nou CAP

Del 18 al 29 de gener a l’avinguda d’Espanya

Per . Actualitzat el

Les obres relatives a la construcció del nou CAP de Segur de Calafell faran que el pròxim dilluns 18 de gener es talli a la circulació l’avinguda d’Espanya entre el carrer Repòs i l’avinguda República Argentina. Aquest tall es prolongarà fins al 29 de gener. Les obres pertanyen a les actuacions necessàries per al nou CAP de Segur de Calafell, que es troba en la fase final de la seva construcció.

En concret, el tall de l’avinguda d’Espanya és necessari per fer la recollida d’aigües pluvials. Les afectacions causades per aquest tall seran diverses. La línia de bus urbà i la línia escolar de l’Institut La Talaia faran el recorregut de pujada per l’avinguda Catalunya fins a la Plaça Elcano, i la baixada serà per l’avinguda Mèxic. A l’avinguda Mèxic estarà prohibit l’estacionament per facilitar el pas de l’autobús urbà i escolar.

Els veïns i usuaris de l’avinguda d’Espanya podran arribar fins al carrer Retomb de pujada i fins a l’avinguda República Argentina de baixada. S’han col·locat també dos cartells informatius a l’avinguda Espanya amb el carrer Joan Maragall i a l’avinguda Espanya amb la Plaça Elcano, per informar del tall de circulació.