Comença l’espectacle al Magatzem

La temporada arrenca el 30 de gener amb la comèdia ‘Mali Vanilli’

Per . Actualitzat el

El Teatre el Magatzem arrenca el trimestre d’hivern, coincidint amb l’edició de Carnaval d’enguany, amb l’objectiu prioritari de continuar treballant per consolidar l’espai com un dels teatres de referència a Tarragona i mantenir i incrementar un públic fidel a la programació estable i regular que ofereix.

TEATRE
La temporada de teatre comença el dissabte 30 de gener amb Mali Vanili, una comèdia protagonitzada pels coneguts actors Jofre Borràs i Miquel Malirach, apadrinats per Paco Mir. Continuarà el divendres 5 de febrer, amb Chirigotas de Carnaval protagonitzades per la Chirigota de Tarragona i la de Soltera te vas a quedar: música, humor i sàtira a l’andalusa.

El dissabte 6 de febrer arriba El Cuplet català, un espectacle a mig camí entre el teatre i la música, protagonitzat per la companyia Cantabambolines, que farà un recorregut deliciós pels cuplets més populars i recognoscibles que ens transporten a un univers musical i estètic de fa 90 o 100 anys.

La programació de teatre continua el dissabte 13 de febrer amb Krapp, una adaptació actual d’un dels títols fonamentals del gran dramaturg i premi Nobel Samuel Beckett: L’última cinta de Krapp.

Per últim, el dissabte 5 de març tindrem Ángeles y demonios, l’espectacle amb què la companyia de teatre musical de Tarragona TMT producciones estrenarà en primícia el seu primer espectacle de creació pròpia.

MÚSICA

El dissabte 20 de febrer, Josepa Urbano i Conrad Setó ens porten un concert poètic ben especial, una peça de gran personalitat i força interpretativa sota el títol de Poesia, cançó deconstruïda i fuga.

El dissabte 27 de febrer, el músic Silvio Álvarez presentarà amb la seva nova banda el seu nou disc Llops de mar, un disc que crea un univers especial, un món de records i somnis, una proposta de pop-folk ben particular que fa única la sonoritat d’aquest gran intèrpret.

El dissabte 12 de març, Espaldamaceta protagonitzarà un concert únic, una de les últimes ocasions per veure i escoltar a l’inconfusible José Juan fent un repàs del seu repertori més significatiu.

TEATRE INFANTIL

El diumenge 31 de gener, la família podrà gaudir del gran clàssic de Txaikovski El trencanous (+5 anys), una manera directa, fascinant i divertida de submergir-se en aquesta gran obra de repertori.

El diumenge 14 de febrer arriba La ventafocs (+4 anys) amb una funció on els nens i nenes s’aproximaran d’una manera diferent del conte del conegut personatge, amb música i cançons en directe.

El diumenge 28 de febrer, el Mag Gerard portarà en primícia el seu espectacle Abrakadabra.com (+6 anys). El conegut mag ha construït un espectacle que manté atrapat del públic des del primer fins a l’últim minut, combinant de manera sorprenent màgia visual i teatre còmic.

El trimestre infantil es tancarà el diumenge 13 de març, amb Hansel & Gretel (+3 anys) que endinsarà el públic en la bonica història dels germans Grimm. Els nens i nenes viuran les aventures dels personatges en primera persona, també en aquest cas, amb una adaptació musical.

Mantenint el seu horari regular habitual, la programació de teatre i música serà cada dissabte a les 20,30 hores (amb alguna excepció carnavalera) i els espectacles infantils els diumenges alterns a les 12 del migdia.