Vuit càmpings tarragonins se situen entre els millors del món

Els prestigiosos premis Best Camping 2016 atorgats recentment premien un total de divuit establiments catalans

Per . Actualitzat el

Els premis Best Camping 2016, que s’han lliurat recentment en el marc de la fira CMT d’Stuttgart (Alemanya), han distingit divuit establiments catalans entre els millors d’Europa, entre els quals n’hi ha vuit de tarragonins. Els guardons els lliuren dues associacions d’automobilistes d’Alemanya i Holanda amb més de 23 milions de socis i reconeixen la qualitat de les instal·lacions, els serveis i l’oferta complementària dels càmpings. El fet de rebre aquest guardó situa els establiments dins d’una guia de viatges de referència que editen ambdues associacions. Entre els premiats hi ha també nou càmpings gironins i un de barceloní.

Les associacions d’automobilistes ADAC (amb més de 19 milions de socis a Alemanya) i l’holandesa ANWB (amb més de 4 milions de famílies) són les encarregades d’escollir els premiats. Els guardons s’han lliurat recentment durant un sopar de gala en el marc del CMT d’Stuttgart, una de les fires més prestigioses del sector del càmping.
Respecte a l’any passat, s’han afegit tres nous càmpings a la llista dels premiats, ja que el 2014 van guardonar-se quinze establiments catalans. Enguany han rebut el premi un total de divuit càmpings catalans. Això significa aparèixer a la guia que edita l’associació ADAC, i que és una referència per a molts turistes alemanys, i també a la guia holandesa.

Tarragona té vuit establiments premiats
Les dues guies distingeixen 127 càmpings d’arreu d’Europa. Entre els premiats destaquen vuit establiments de les comarques de Tarragona, un més que l’edició anterior. Es tracta dels càmpings El Templo del Sol de l’Hospitalet de l’Infant; Els Prats, Playa Montroig a Miami Platja; La Torre del Sol de Mont-roig del Camp; L’Stel i el Park Playa Barà de Roda de Berà; Sangulí de Salou i Tamarit de Tarragona. En el cas del Sangulí de Salou també s’ha endut el guardó al millor càmping en comunicació i màrqueting. A la demarcació de Barcelona, l’únic establiment premiat ha estat el càmping Vilanova Park, de Vilanova i la Geltrú.
A més, Catalunya acapara la gran majoria dels guardons que ha rebut l’Estat espanyol.