Un servei regular de transport marítim de contenidors entre Tarragona i Turquia

Medkon Lines enllaçarà el Port de Tarragona amb Turquia a partir de febrer

Per . Actualitzat el

La naviliera Medkon Lines, de nacionalitat turca, ha escollit el Port de Tarragona per a instal·lar la seva base d’operacions a Espanya, a través de la seva agencia Medkon Iberia SL. El que pretén l’empresa es acostar les empreses i la indústria de la zona d’influència del Port de Tarragona al mercat turc, essent aquesta una prioritat per al teixit empresarial tarragoní.

Medkon Lines connecta el Port de Tarragona amb el mercat turc, donant resposta a les exigències de part del sector exportador, i afavorint l’elevat volum d’intercanvi comercial existent amb Turquia.

El nou servei directe a Turquia s’inicia el dia 1 de febrer, amb el vaixell M/V Medkon Izmir, amb una capacitat per a 300 teus, amb un temps de trànsit de 6 dies, i una periodicitat de 10 dies, i que es converteix amb el servei de contenidors amb el temps de trànsit més ràpid del mercat. Addicionalment als ports turcs, aquest servei té escala a Bizerta (Tunísia), Misurata (Líbia) i Alger (Algèria). Per a les indústries del Port de Tarragona, aquest nou servei contribuirà de manera destacada, no només en la millora de la seva competitivitat, sinó també a una important reducció de les emissions de CO2 per l’estalvi significatiu de la distància recorreguda en el transport terrestre.