El Moritz Vendrell empata a 6 amb el Forte dei Marmi

Gràcies al resultat de l’altre partit del grup, es va classificar pels quarts de final de la Lliga Europea

Per . Actualitzat el

El Moritz Vendrell va empatar 6 a 6 amb el Forte dei Marmi (Itàlia) en jornada del grup C de la Lliga Europea, una gran nit europea que, amb el resultat de l’altre partit del grup, va suposar la classificació als quarts de final dels homes dirigits per Guillem Pérez.

Els dos equips van disposar de diverses ocasions en els primers minuts del partit, però no va ser fins al minut 16 que va arribar el primer gol, obra d’Eloi Mitjans, que va inaugurar el marcador a favor del Vendrell. Al minut 20 va empatar el Forte amb gol d’Enric Torner. Tot seguit, els àrbitres van xiular penal a favor del Vendrell i Sergi Miras ho va aprofitar per fer el 2 a 1. Al minut 23, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Xús Fernández. Va sortir Guillem Fox en el seu lloc, que va ser superat per Pedro Gil en la falta directa. Seguidament, Pedro Gil va tornar a marcar en dues ocasions, fent el seu hat trick particular i posant un 2 a 4 en el marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Al descans hi va haver un partit d’exhibició de l’Escola d’Hoquei del CE Vendrell.

A l’inici de la segona part es va reincorporar Xús Fernández a la porteria del Vendrell. Al minut 32, els àrbitres han ensenyat targeta blava a Enric Torner i a Xixi Creus. Al minut 34 Sergi Miras va fer el 3 a 4. Al minut 41 el Forte es va posar amb deu faltes d’equip. Tot seguit, va caure la desena, però Jordi Ferrer no va marcar en la falta directa. Al minut 45 Francesc Gil va fer l’empat a quatre gols. El Vendrell ja estava amb nou faltes feia uns minuts. Al minut 47 els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell. Sergi Miras va tornar a encertar i va avançar el Vendrell en el marcador. Al minut 48 va caure la desena falta del Vendrell i Pedro Gil no va perdonar fent el seu pòquer de gols. Tot seguit, Eloi Mitjans va fer el 6 a 5. I quan ja semblava que el Vendrell s’emportava els tres punts, Pedro Gil tenia reservat un repòquer per empatar el partit. El resultat final va ser de 6 a 6.

Els àrbitres del partit van ser Leao i Vieira de Portugal. Van rebre targetes blaves Xús Fernández (23) i a Xixi Creus i Enric Torner (32).