José Corbacho arriba a Constantí amb l’espectacle “Corbacho 5 G”

Aquest divendres arrenca la Festa Major d’Hivern a Constantí, amb prop d’una trentena de propostes que s’allargaran fins al 31 de gener

Per . Actualitzat el

Sens dubte, un dels plats forts d’aquest primer cap de setmana de Festa Major arribarà aquest diumenge dia 17 amb l’actuació que oferirà el polifacètic actor José Corbacho, presentant l’espectacle “Corbacho 5 G”. Un monòleg relacionat amb les noves tecnologies, internet i les xarxes socials.

Segons el mateix Corbacho les noves tecnologies serveixen en aquest espectacle com una excusa per riure’ns una mica de nosaltres mateixos i les nostres imperfeccions. L’espectacle es va estrenar ara fa un parell d’anys com “Corbacho 3 G” i ja ha evolucionat fins a “Corbacho 5 G”, i és que segons paraules del mateix protagonista, “el monòleg ha evolucionat ràpidament com ho fa la tecnologia”.

L’actuació començarà a les 18.30 h al Pavelló Poliesportiu, i amb entrada gratuïta.

A banda d’aquest espectacle, durant el cap de setmana el Pavelló Poliesportiu acollirà diverses actuacions musicals com el Ball que oferirà el dissabte el Grup Stress Band, o seguidament la nit de DJ’S, amb l’actuació del Dj local Koldan B. O els dj’s Enzo Ferrara & dj Ferry Lip.

També aquest diumenge tindrà lloc la VIII Sortida d’amics de les Motos Clàssiques que organitza Moto Clàssic Constantí.