Mata a trets la seva exparella i després se suïcida

L’home s’ha disparat a l’estómac i ha mort a l’Hospital Joan XXIII, poc després

Per . Actualitzat el

Un nou cas de violència masclista ha tingut lloc aquest matí a Vila-seca. Als voltants de les 9.30 h del matí un home ha disparat dos trets a la seva exparella al mig del carrer. La dona, Lucinda E.M, de 43 anys, de nacionalitat espanyola i d’origen sud-americà, ha mort a causa de les ferides al cap.

L’home, Santos G.M de 59 anys i d’origen sud-americà, s’ha autodisparat i ha estat traslladat d’urgència a l’Hospital Joan XXIII, on ha mort poc després. Segons els Mossos havia tingut diverses denúncies però mai se l’ha detingut.

Els fets han passat prop del domicili de la dona, al carrer Sant Bernat Calvó. La parella tenia dues filles, una de 15 anys que es trobava a l’Institut i l’altra de 20 que era a casa.

Aquest migdia s’ha fet un minut de silenci davant l’Ajuntament de Vila-seca.