Ratifiquen la vaga dels treballadors de Covestro contra el tancament de la planta

El comitè d’empresa es reunirà amb el comitè europeu a Alemanya

Per . Actualitzat el

Els delegats sindicals de Covestro ratifiquen aquest dilluns la vaga contra el tancament de la planta d’MDI de Tarragona a finals del 2017 després que els treballadors aprovessin dijous en assemblea l’aturada com a protesta. El president del comitè d’empresa de Covestro, Ramon Viña, ha explicat que, amb la vaga, programada del 20 al 27 de gener, intenten que la direcció alemanya es plantegi el tancament. Diu que en cap moment s’ha demostrat que no siguin competitius ni que la decisió vingui per un tema de costos d’energies. No tenen una base prou sòlida per dir que tanquen Tarragona, ha argumentat Viña, que ha dit que “el motiu real és la deslocalització del producte”.

El president del comitè d’empresa ha explicat que faran “totes les mesures de pressió” possibles perquè la directiva “s’assegui” i puguin “revertir la situació”. En aquest sentit, no descarten allargar la vaga si és necessari.