Detinguts quan estaven a punt de vendre el coure de l’AVE

Cinc persones van ser detingudes ‘in fraganti’ a una deixalleria de Sant Boi de Llobregat

Per . Actualitzat el

Els Mossos van detenir aquest divendres cinc persones quan es disposaven a vendre el cable de coure sostret a les vies del Tren d’Alta Velocitat de Santa Oliva (Baix Penedès), propietat d’Adif. Els cinc detinguts eren de l’Hospitalet del Llobregat, de nacionalitat romanesa i d’edats compreses entre els 19 i els 36 anys.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc divendres passat a les 9 del matí quan una patrulla va interceptar un vehicle conegut per la presumpta implicació en fets similars i que alguna vegada, ja els havien enxampat robant cable de coure i se’ls va detenir. Els cinc ocupants del turisme es dirigien a una deixalleria de Sant Boi de Llobregat amb la intenció de vendre el material.

Els danys provocats per aquest robatori van ser de més de 12.000 euros, en tanques d’accés malmeses i amb elements de seguretat de la línia trencats.

Els detinguts van ser posats en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

coure2

Interior del cotxe en el moment de la detenció.