Tarragona 2017 es trasllada al Port Marina Tarraco

Les oficines del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis s’ubicaran a les instal·lacions de la Marina

Per . Actualitzat el

La Fundació Tarragona 2017 i Marina Port Tarraco han materialitzat aquest matí el conveni de col·laboració que preveu la cessió als Jocs Mediterranis Tarragona 2017 del dret d’ús d’una part de les seves instal·lacions per tal d’allotjar les oficines del Comitè Organitzador fins al 10 de desembre de 2017. L’acte de signatura ha tingut lloc avui a l’Ajuntament de Tarragona i hi han pres part el president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros; i el representant de Marina Port Tarraco, Joan Marc Colls.

D’aquesta manera l’organització dels Jocs Mediterranis pot disposar d’un espai totalment equipat i adequat per donar resposta a les necessitats operatives i organitzatives que requereix la cita esportiva de 2017. La direcció de les oficines dels Jocs Mediterranis és: Marina Port Tarraco, Moll de Llevant (Edifici B5 1a planta) / 43004 Tarragona.