Els Pastorets Principals de Valls tanquen el teló consolidant-se com un dels clàssics del Nadal vallenc

La bona acollida de públic consolida el muntatge del Grup del Teatre Principal com una de les cites ineludibles de les celebracions nadalenques a la ciutat

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres, i com ja és tradicional el dia de Reis, el teló del Teatre Principal de Valls es va tancar de nou acomiadant el Nadal i posant punt final a la temporada d’Els Pastorets Principals de Valls; el clàssic d’aquestes festes a la ciutat.

El muntatge, portat a escena pel Grup del Teatre Principal, ha tornat a repetir l’èxit de públic de l’anterior edició; acumulant un total de 1547 espectadors i un 91% d’ocupació mitjana en les sis representacions d’aquest Nadal, fins al punt que en algunes de les representacions es va penjar el cartell d’entrades exhaurides a la taquilla del teatre.

Fins a 1547 persones s’han apropat aquest Nadal al Teatre Principal per viure les aventures del Fredolic i el Garrafó, els pastors que condueixen la versió vallenca d’aquest clàssic de Nadal. L’espectacle comptava enguany amb un equip directiu encapçalat per Mònica Rius i amb Xavier Albino, Marc Ayala, Marta Ortega, Bàrbara Flores, Alguer Montull, Nil Fabra i Joan Martínez entre el repartiment, encarnant els personatges protagonistes. Fins a una setantena d’actors i actrius completaven el muntatge, un dels més multitudinaris de la cartellera vallenca i que compleix la funció d’escola teatral local.

L’entitat valora molt positivament la bona acollida de la proposta pel part del públic, un espectacle que enguany ha comptat amb algunes novetats, entre les quals destaquen la renovació d’alguns dels elements escenogràfics, una versió renovada de l’infern o les ja tradicionals i esperades referències a la situació política local i nacional.

No serà fins a l’any vinent que àngels, pastors i dimonis tornin a fer de les seves a l’escenari del Principal. Ara però, serà el torn dels projectes d’aquest any, entre els quals destaquen la reposició del musical Dins del Bosc (Into the Woods), que va exhaurir totes les entrades el passat octubre, i el tradicional Ball de Vells per la Festa major de Sant Joan, que el passat estiu va celebrar els seus deu anys de vida recuperada.pastorets1 pastorets3