Els estudiants de la FP Dual transnacional de BASF obtenen un lloc de treball a Alemanya

Pròximament 16 estudiants començaran a treballar a la seu central de BASF, a Ludwigshafen a Alemanya

Per . Actualitzat el

Al setembre de 2013 un grup de vint estudiants van iniciar el primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Química Industrial de Formació Professional Dual transnacional de BASF Espanyola. Finalitzat el curs dos anys i mig després, 16 estudiants han superat satisfactòriament el programa i començaran a treballar a la seu central de BASF a Alemanya a partir de 2016. Van rebre els seus certificats per superar el programa de FP Dual transnacional en un acte oficial a la central de BASF a Ludwigshafen a Alemanya.

El programa, signat entre BASF i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, va constar de classes teòriques impartides a l’Institut Comte de Rius de Tarragona, que van ser complementades amb pràctiques en els centres de producció de Tarragona i Ludwigshafen. A més, durant tot el període formatiu es van impartir classes d’alemany diàries. Donat l’èxit de la iniciativa de BASF, s’han realitzat dues edicions més del programa en 2014 i 2015.