Els Reis d’Orient i la seva comitiva arriben a Salou carregats de regals

Ho faran per mar, desembarcant al Club Nàutic, on rebran les claus de la ciutat de mans de l’alcalde

Per . Actualitzat el

Els tres reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran aquesta tarda a Salou com és ja tradició per mar, tocant terra a l’Espigó del Moll, al Port Esportiu als voltants de les 18,30 hores. Des d’allà s’iniciarà la reial comitiva que acompanya la Cavalcada dels Reis, i que enguany torna a aturar-se al passeig Jaume I al costat de l’espigó del Moll on seran rebuts per l’alcalde Pere Granados i la corporació municipal. En aquest punt, l’alcalde els lliurarà la clau màgica de la ciutat que obre totes les portes per tal que els reis puguin entrar a repartir els paquets a totes les cases.

En aquest escenari tant els reis com el batlle es dirigiran als centenars de nens i nenes i familiars que cada any no es perden l’arribada de Ses Majestats a la capital de la Costa Daurada.

Després dels parlaments enfilaran pel carrer Barcelona, Via Augusta, el carrer Ciutat de Reus, Via Roma, carrer Advocat Gallego i, finalment, arribaran a l’Ajuntament, on cap a les 8 del vespre, els Reis faran la tradicional entrega dels regals als nens i nenes de Salou al TAS.