Els reis arribaran a Calafell desembarcant al Port de Segur

Ses Majestats recorreran els tres nuclis principals del municipi en segles cavalcades

Per . Actualitzat el

Ses Majestats els Reis de l’Orient arribaran a Calafell aquest 5 de gener desembarcant al Port de Segur, com és tradició. L’arribada serà a les 5 de la tarda i des de les instal·lacions portuàries començarà la primera de les tres cavalcades que se celebraran als diferents nuclis del municipi.

La primera, cronològicament, serà la cavalcada de Segur de Calafell. Sortirà a les 17 hores del port i anirà fins a l’església de l’Assumpció, passant pel Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, el carrer Carme Desvalls, el carrer Pablo Neruda, el carrer Baixador, l’avinguda Catalunya, la Plaça Pau Casals, i novament el carrer Pablo Neruda. Al temple es farà la recollida de cartes dels infants.

En cas de pluja, les activitats es concentraran a l’Església.

A les 19 hores, des del Teatre Auditori municipal sortirà la cavalcada de la Platja de Calafell. Passarà pel carrer de l’Estació, el carrer Àngel Guimerà, el carrer Vilamar, el carrer Sant Pere, el carrer Rafael de Casanova, la Carrerada d’En Ralet, el carrer Doctor Dachs, novament el carrer Sant Pere i l’avinguda Mossèn Jaume Soler. La recollida de cartes dels infants s’haurà fet prèviament, de 16 a 19 hores, al Teatre Auditori. Com a prèvia, es representarà l’espectacle “La ciutat de Purpurin” a càrrec del grup Inquietud.

Quan acabi la cavalcada de la Platja, començarà la del nucli del Poble de Calafell. El recorregut d’enllaç passarà pel carrer de l’Estació, la carretera del Sanatori i el Passeig de la Unió. Ja al Poble, passarà pel carrer Jesús, el carrer Major, la plaça de la Constitució, el carrer de l’Església, la plaça de Catalunya, el carrer Principal i novament el carrer Jesús i el Passeig de la Unió, per acabar al Teatre Auditori. A la plaça de Catalunya hi haurà un pessebre vivent. I la recollida de cartes serà també de 16 a 19 hores al Teatre Auditori.

Les cavalcades són organitzades per l’Associació de Veïns i Propietaris de Segur de Calafell i l’entitat cultural ARC, amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del grup Inquietud.

Amb motiu de les cavalcades hi haurà diverses restriccions de trànsit i d’estacionament al llarg dels respectius recorreguts. Es prega a tothom que estigui atent a la senyalització que s’instal·larà.

L’Ajuntament demana disculpes pels inconvenients i demana la comprensió de tothom.