La CUP diu “no” a Mas

La decisió dels anticapitalistes aboca Catalunya a noves eleccions el mes de març.

Per . Actualitzat el

La CUP finalment ha decidit no facilitar la investidura d’Artur Mas i aboca Catalunya a unes noves eleccions el mes de març. L’anunci de la formació anticapitalista posa fi de retruc el procés sobiranista encapçalat per Junts pel sí, que difícilment tornarà a presentar-se com a candidatura en els pròxims comicis que el parlament de Catalunya convocarà automàticament.

La CUP però apunta que si es volen evitar nous Comicis Junts pel sí podria presentar un altre candidat alternatiu a Artur Mas, fet pràcticament descartat hores d’ara. Fins i tot es possible que el president en funcions declini sotmetre’s a un nou debat d’investidura i esperar fins al dia 10 perquè el procés de convocatòria s’iniciï automàticament.

D’altra banda Antonio Baños, cap de la CUP al parlament hauria comentat als seus companys de formació la seva intenció de dimitir.