La tintoreria Figueras de Torredembarra reparteix el segon premi de La Grossa de Cap d’Any

El 69631, segon premi de la loteria catalana, s’ha repartit a Lloret de Mar, Sant Miquel de Balenyà i Barcelona

Per . Actualitzat el

El 69.631 és el número agraciat amb el segon premi del sorteig de la Grossa de Cap d’Any 2015. Isidre Esteve, a punt de marxar al Dakar, ha estat la mà innocent per donar a conèixer aquest segon premi.2n

El 69.631 està dotat amb 32.500 euros per bitllet i s’ha venut a Torredembarra, Lloret de Mar, Sant Miquel de Balenyà i la capital catalana. El bombo ha donat a conèixer vora les 13.39 hores d’aquest dijous les cinc xifres del segon premi de la loteria catalana, que es pagarà a 6.500 euros per euro jugat. Els números anteriors i posteriors a aquest -el 69.630 i el 69.632- rebran 325 euros per bitllet, i també tindran premi els cupons que les seves quatre, tres i dues darreres xifres coincideixin amb les del segon premi, així com el premi especial de les centenes amb 25 euros per bitllet per les tres primeres xifres coincidents amb qualsevol dels cinc números guanyadors.

Si les quatre últimes xifres de la butlleta coincideixen amb el número premiat, el bitllet està dotat amb 200 euros per euro jugat, les tres tenen un premi de 20 euros per euro jugat i cinc euros si les tres primeres xifres són les mateixes que les del segon premi.

El sorteig s’ha celebrat aquest migdia als estudis de TV3 a Sant Joan Despí. En poc més de mitja hora que ha durat el sorteig, s’han repartit tots els premis, i no com l’any passat, que algun premi va quedar desert.

La Grossa d’aquest any ha estat pel número 11.168, ha sortit a les 13.43 h. L’encarregat de treure el número ha estat Salvador Capella i s’ha venut a l’estanc La Roca, de la Roca del Vallès i per internet. El premi és de 100.000 euros per cada bitllet de 5 euros.
1r
L’encarregada de treure el tercer premi, ha estat l’actriu Lloll Bertran. El número 56.024, s’ha venut a la llibreria Kelkom, de Sentmenat i a l’Estanc 319 de Barcelona. Aquest tercer premi està dotat en 15.000 euros cada bitllet.3r

El quart premi, el 35.543, ha estat repartit entre l’Estanc Plaça del Pou de Vilanova i la Geltrú, l’estanc Joaquím Gallart i el Quiosc Miguel, tots dos de Barcelona. Ha sortit a les 13.32 i ha estat extret per l’actriu i cantant Nina. La dotació d’aquest quart premi és de 5.000 euros el bitllet.4t

I l’últim, el cinquè premi, el 55.311, que ha estat el primer a sortir, ha caigut a l’Expenedoria 3 de Santa Coloma de Gramanet, l’Estanc 191 de Barcelona i al Carrefour de Santa Susanna. La dotació econòmica és de 2.500 euros el bitllet i l’encarregat d’extreure’l ha estat l’exjugador del Futbol Club Barcelona, Eric Abidal, a les 13.25 h d’aquest matí.5e

En aquest enllaç podràs comprovar si el teu bitllet està premiat.