Èxit del Casal x Nadal de l’Espai Jove Kesse

La 5a edició ha apropat a més de 800 nois i noies al centre juvenil de la ciutat

Per . Actualitzat el

La 5a edició del Casal x Nadal “obert per vacances” va tancar aquest dimecres, amb una àmplia participació de 800 joves que han participat en més de 15 activitats els dies 22, 23 de desembre i des del 27 fins el 30, que han anat des de la cuina, la informàtica, a les noves tecnologies, arts escèniques, esport… en resum, tot un conjunt de propostes dirigides a joves a partir de 12 anys per fer passar una bona estona durant les vacances de Nadal.

El dia 22 van iniciar els tallers de cuina creativa on s’han elaborat més de 1000 galetes i dolços de Nadal. L’endemà va tenir lloc la lliga de campions/es FUTSAL arbitrada pel col·lectiu Futsal Formació. Després del descans de Nadal i Sant Esteve, l’Espai Jove Kesse va dedicar un intens homenatge al 30 aniversari de la icona dels videojocs “Super Mario Bros” amb un torneig intern, un taller de videojocs, un taller de “hama bead” i la visita del Dr. Óculus amb el seu casc de realitat virtual.

El dia 28 de desembre el col·lectiu de 25 joves promotors de l’Espai Jove Kesse va organitzar la primera NIT DE LLUFES a Tarragona, un esdeveniment carregat d’innocentades i gresca que va finalitzar amb un simulacre temptador del qual podria ser la nit de cap d’any. El dia 29 de desembre, va tenir lloc el 1r Kesse Dj’s Festival de la mà del jove creador Enzo Conigliaro acompanyat dels dj’s de Magnetica Events. Com a darrera activitat extraordinària, avui l’entitat Bubble Football Tarragona instal·larà a l’espai esportiu del casal, les seves bombolles d’aire on els joves podran provar les xocants habilitats d’aquest esport innovador.

Les activitats han comptat amb el suport i col·laboració de Magnetica Events, Futsal Formació, Bubble Football Tarragona, Rebeca Sánchez, Cooperació Tarragona, Petits Enginyers, Fundació Xarxa, AEIG Alverna, Genovesa Narratives Teatrals, Arnau Casanoves i Jess Rojals.kesse1