El Morell i la tradició dels Pastorets

El grup de teatre La Sala, ha ofert dos representacions de la versió del clàssic teatral de Lluís Millà

Per . Actualitzat el

El passat cap de setmana va tenir lloc un dels actes més esperats i tradicionals del Nadal al Morell, com és la representació dels Pastorets que, any rere any, reviu al Morell de la mà del Grup de Teatre la Sala.

Aquest any, s’ha ofert una doble representació que ha aconseguit molt bones crítiques entre les més de 500 persones que han acudit al Teatre-Auditori del municipi per gaudir amb aquesta obra teatral que, enguany, ha arribat carregada de novetats.

I és que si bé era tradició representar el text de Folch i Torres, enguany s’ha optat per oferir la versió del clàssic teatral de Lluís Millà. A més, entre la trentena de persones que han fet possible aquesta doble representació, cal destacar que més de la meitat dels actors formen part d’una nova generació de joves actors i actrius morellencs que han volgut endinsar-se en el món del teatre a través d’aquesta obra. Així, el seu debut ha estat immillorable, tant per l’èxit de convocatòria com per les reaccions positives que la representació teatral ha obtingut entre el nombrós públic assistent.