Salou presenta la nova aplicació per a mòbils i tauletes del municipi en 4 idiomes

L’aplicació gratuïta es troba disponible en IOS i en Android i reuneix tota la informació municipal

Per . Actualitzat el

La capital de la Costa Daurada ja té en marxa la nova APP del municipi, disponible en 4 idiomes, i que recull un ventall molt ampli d’informació que pot ser d’utilitat tant pel visitant com pel ciutadà resident al municipi. Es tracta d’una nova eina informativa molt intuïtiva i que recull tota la informació de la població; per tant, complementant la que es pot trobar al portal www.salou.cat; o bé als perfils de Facebook de l’Ajuntament de Salou o al Twitter: @ajuntamentsalou.

Així, l’APP ‘Salou al mòbil’ és totalment gratuïta i ja està disponible tant a Android com a IOS. En l’aplicació s’hi poden trobar actualitzades totes les notícies del dia a dia; a més de tota l’agenda d’actes detallada amb tota la informació d’interès, horaris, preus i el geolocalitzador.

‘Salou al mòbil’ també inclou un ampli apartat informatiu que recull de manera molt clara ‘Què fer’ al municipi, per tant recollint dades sobre les platges; els principals llocs d’interès, com el Far, el Camí de Ronda o les Fonts Ornamentals, entre molts d’altres. També s’hi poden trobar les empreses d’oci o les rutes de Salou.

També ofereix un ampli apartat referit a restaurants on sota el nom ‘menjar i beure’ es pot triar entre l’àmplia oferta existent entre més de 200 establiments. Cada restaurant disposa de la seva fitxa ampliada amb la descripció de la seva cuina, els serveis que ofereix i el geolocalitzador per tal de poder-hi arribar a través de les indicacions de Google Maps; l’usuari també pot consultar un apartat que detalla els hotels, aparthotels i la resta d’oferta d’allotjament amb tots els serveis que ofereixen.

Però aquesta nova aplicació del municipi també busca acostar al ciutadà altre tipus d’informació d’interès com són les instal·lacions municipals; els transports; els centres de salut; telèfons d’interès o tota la informació relacionada amb l’Ajuntament, els seus departaments i serveis; així com les oficines de turisme o els punts wifi repartits pel municipi.

També permet rebre alertes push directament al mòbil que informen de les notícies de més interès o d’aquells esdeveniments que es considerin de més rellevància pel ciutadà. D’altra banda, l’aplicació també incorpora un mapa interactiu que permet utilitzar-la com a guia turística del municipi. Tota aquesta informació està disponible en català, castellà, anglès i francès.

Ben aviat, també s’implementarà una nova eina a través de l’APP per gestionar incidències a la via pública i notificar-les a l’Ajuntament de manera directa a través dels dispositius ‘smartphone’. L’APP ‘Salou al mòbil’ l’ha creat el Circ de la Cultura i la programació l’ha realitzada Enric Mas.

Aquesta nova APP se suma a la que ja es disposa per tal de poder pagar des del mòbil la zona blava d’aparcament que gestiona la concessionària Eysa. Aquesta -en marxa des d’aquest estiu- la qual permet pagar el parquímetre d’una manera més còmoda, fàcil i econòmica.