Tarragona 2017 participa als actes nadalencs de la ciutat

Més d’un centenar de voluntaris col·laboren en actes com el Parc de Nadal, la Cavalcada de Reis o la Cursa de Sant Silvestre

Per . Actualitzat el

Tarragona 2017 ha iniciat la campanya 2.0 “#josocTarragona2017” perquè els usuaris de les xarxes socials mostrin el seu suport als Jocs.

La campanya de Nadal de Tarragona compta aquest any més que mai amb la implicació de Tarragona 2017. Els Jocs Mediterranis col·laboren amb diverses entitats per tal d’ajudar a completar l’oferta d’oci i cultural per aquestes festes. Així, fins a 130 voluntaris ajudaran a què tot rutlli en cites com el Parc de Nadal, la Cavalcada de Reis o la Cursa de Sant Silvestre.

Tarragona 2017 va iniciar la seva campanya de Nadal el passat dia 19 de desembre amb la col·laboració amb l’Institut Europeu de la Mediterrània a la Jornada d’Educació No Formal i Intercultural de la Mediterrània, que va tenir lloc a la Plaça de la Font. Tot i que els plats forts arriben amb les vacances de Nadal.

En aquest sentit, la presència dels Jocs Mediterranis és una part important del Parc de Nadal. En aquesta ocasió Tarragona 2017 porta al parc la pista de gel, una activitat que servirà per passar una bona estona, tot fent exercici. També en aquest mateix marc, s’hi ha instal·lat un punt d’informació i promocional des d’on es reparteixen globus als més petits i des d’on es promou la campanya 2.0 amb el hashtag “#josocTarragona2017”, pensada per promoure l’adhesió al projecte. Així mateix, el programa d’exhibicions esportives del Parc de Nadal també s’emmarca en l’àmbit del 2017. El Parc de Nadal estarà obert del 26 de desembre al 4 de gener. Com a complement al Parc, el Palau de Congressos ha programat aquest any un Cicle de Cinema Infantil els dies 29 i 30 de desembre al qual han donat suport els Jocs Mediterranis.

La pista de gel de la Plaça Verdaguer, en marxa des del mes de novembre, també compta amb la col·laboració dels voluntaris 2017 i un punt promocional que, igual que al Parc de Nadal, ja promou la campanya #josocTarragona2017. En aquest punt, s’informa també del procediment per fer-se voluntari dels Jocs Mediterranis.

La Cursa Sant Silvestre, organitzada per Tarragona Fondistes, rep un cop més el suport de Tarragona 2017, que se situa d’aquesta manera al costat dels principals actes esportius de la ciutat, tal com ha vingut fent en els darrers anys.

La Sant Silvestre clourà l’any i la Cavalcada de Reis l’obrirà el dia 5 de gener al vespre amb la carrossa Fòrum Tarragona 2017 i més d’una cinquantena de voluntaris acompanyant el seguici per tal que tot funcioni a la perfecció.