Nova edició del Torneig de Nadal de Futbol Base Dow

Amb la campanya ‘La teva joguina, el seu somriure’, el torneig vol ajudar als nens que no poden gaudir d’una joguina aquestes festes

Per . Actualitzat el

Aquest dimarts arriba una de les cites esportives i solidàries més importants de la temporada a les nostres comarques. Demà 29 de desembre es disputa la XVIII edició del ‘Torneig de Nadal de Futbol Base Dow’ i que es celebra com cada any al camp municipal de La Pobla de Mafumet.

El torneig es juga en quatre categories: babies, prebenjamí, benjamí i aleví amb la participació dels equips del Racing Bonavista, Unió Esportiva Sant Salvador i Santes Creus. La jornada de partits va de les 9 del matí a les 18.15 h de la tarda. A les 18.30 h hores se celebrarà al pavelló municipal l’entrega de trofeus als equips participants.

Recordem que dins d’aquest torneig portem a terme la iniciativa ‘La teva joguina, el seu somriure’. Aquesta té com a finalitat aconseguir entre jugadors, entrenadors i públic participant una joguina nova o en bon estat que es destinarà a una entitat benèfica, per fer-les arribar així a nens i nenes amb necessitats.

Enguany també i com a novetat destacada el CF. Pobla de Mafumet, juntament amb l’entitat Hol·la Genís, i amb Dow Chemical i Forn Ca La Tere com a col·laboradors, posaran el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer infantil. Es vendran butlletes durant el Torneig que entraran dins un sorteig de samarretes d’equips i/o futbolistes de primer nivell. Tot l’esforç que s’aconsegueixi anirà destinat a l’Obra Social Sant Joan de Déu, Casa Ronald McDonald i Make a Wish.