Artur Mas passa revista a la presó del Catllar

El dia 28 de desembre, és el dia que s’inaugura oficialment la presó de Mas d’Enric

Per . Actualitzat el

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Justícia, Germà Gordó, presidirà dilluns vinent, 28 de desembre, la inauguració oficial del Centre Penitenciari Mas d’Enric a El Catllar, en un acte que tindrà lloc a la una del migdia.

El cap de l’Executiu farà un breu recorregut per les instal·lacions, però la visita serà a porta tancada, ja que el centre es troba en funcionament. Tot seguit, tindran lloc els parlaments inaugurals al vestíbul, a càrrec de l’alcalde d’El Catllar, Antoni López, i del president en funcions, Artur Mas, i es descobrirà una placa commemorativa.

L’acte inaugural també comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; del conseller d’Interior, Jordi Jané; de l’alcalde d’El Catllar, Antoni López; del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; del delegat territorial del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i del director del centre penitenciari, Francisco Romero.

Aquesta nova presó, amb una superfície de 65.636 m2 substituirà l’antic centre penitenciari de Tarragona, reconvertit en centre obert. Mas d’Enric preparat per acollir fins a 1.020 interns, disposa de 618 cel·les, distribuïdes en set mòduls ordinaris i un Departament de Dones i un altre per a Joves.