Tarragona tindrà un centenar d’apartaments turístics d’elit

L’empresa TarragonaSuites projecta la posada en marxa d’aquest tipus d’allotjament en habitatges rehabilitats a la Rambla Nova, al carrer Colom, al Serrallo i a la Part Alta de la capital tarragonina

Per . Actualitzat el

El món dels apartaments turístics de màxima qualitat arriba a la capital tarragonina de la mà de la iniciativa empresarial Tarragona Suites. Parlem amb la seva directora comercial, Alina Dragomir, que ens explica en què consisteix aquest tipus d’allotjament turístic i quines perspectives té el sector al centre de Tarragona.

Per què apartaments d’elit al centre de Tarragona?

Està demostrat que a Tarragona cada dia hi ha més demanda d’apartaments turístics d’elit, tal com ja existeix en altres ciutats com Barcelona, Madrid, València, Santander, Girona, etc. Tarragona cada dia mira més al mar, tenim grans motors com Port Aventura, la Tarragona romana (Patrimoni de la Humanitat), la Marina Port Tàrraco, el nostre Port Esportiu, la TAP (Tàrraco Arena Plaça), les nostres platges… Així mateix Tarragona s’està convertint en una ciutat per anar de compres, a la Rambla Nova, el Corte Inglés, el Parc Central, sense oblidar-nos de les Gavarres. Parlem d’una Tarragona cada dia més enfocada a un turisme creixent, que crea sinergies amb Salou, Cambrils, Altafulla, Torredembarra, Creixell, etc. L’existència de la química converteixen Tarragona en una ciutat també de negocis tots els mesos de l’any.

Apartament o hotel?

Totes dues són bones eleccions. L’hotel té les seves característiques i l’apartament, unes altres, cada client busca les seves necessitats. Un apartament turístic d’elit, a diferència d’un hotel, disposa de 60 m2 d’espai, té una privadesa, té l’opció de menjar al mateix apartament, també disposa de servei de càtering, servei de neteja diària, etc. És una manera diferent de viatjar estant com a casa.

Quin atractiu té un apartament d’elit?

És un plaer i un luxe poder viatjar en apartaments turístics d’elit amb la família o bé de negocis, ja que l’ambient i la decoració et transmeten l’escalfor de la llar, molt important quan ets lluny. I el fet d’estar al centre de la ciutat és com tenir una segona casa.

A part dels serveis normals, què més ofereix Tarragona Suites?

És molt important que els nostres clients tinguin un bon servei, com ara transfers des dels aeroports del Prat (Barcelona) i Reus (Tarragona), també tenen personal shopper, baby sitter, taxi privat, serveis sanitaris privats (metge i infermera), guies turístics, informació de museus, esdeveniments i oci a Tarragona.

Quines promocions faran?

M’alegro que em facis aquesta pregunta, ja que és una lluita constant intentar crear sinergies dins de la ciutat. A Tarragona Suites, ja estem oferint diferents packs a Port Aventura, Ferraliland, la TAP, visites guiades a Tarragona i la Catedral. Volem ser un referent en turisme a Tarragona.

En què consistiran aquests packs?

Són paquets promocionals en els quals el client podrà optar per adquirir una reserva d’un apartament amb entrades incloses a esdeveniments sempre amb promocions beneficioses.
Des de la nostra pàgina web també podran adquirir entrades per a Port Aventura, la TAP, el Trenet de Tarragona, Aquòpolis, els museus a Tarragona, visites guiades a Tarragona, la Catedral, etc.

Hi ha molts apartaments turístics d’elit a Tarragona ciutat?

En aquests moments que sapiguem nosaltres a Tarragona no hi ha aquest tipus de producte, a banda del nostre. A la ciutat és un producte nou i fins i tot m’atreviria a dir que seran els primers de la província de Tarragona.

Tenen en projecte realitzar més apartaments turístics d’elit al centre de Tarragona?

En aquests moments estem estudiant crear 14 apartaments al carrer Colom, així com 17 apartaments més a la Rambla Nova, 8 més a la Part Alta i una trentena al barri marítim del Serrallo. L’objectiu és arribar als 100 apartaments d’elit el pròxim mes de juny.

Són conscients que és una aposta arriscada?

Som conscients que Tarragona no està prou valorada ni és prou coneguda pels operadors turístics. A més, tenim al costat Salou, Cambrils, Torredembarra… destinacions més consolidades vacacionalment que Tarragona. Però la ciutat de Tarragona és una plaça turística que cada dia es consolida més i millor i que permet atreure visitants durant tot l’any.

Com capten l’apartament turístic d’elit?

No els captem, els fem nous, ja que no existeix aquest tipus de producte al centre de Tarragona. Estem en contacte amb grups inversors als quals els interessa obtenir una rendibilitat adequada a les seves inversions. Fem vestits a mida per als inversors i ajudem a rendibilitzar propietats. Tarragona Suites els acompanya des de l’inici, en la compra del solar, l’apartament o edifici. Tramitem la llicència turística, els permisos d’obres, el projecte, la decoració, fins a lliurament de claus per poder-los comercialitzar. Acompanyem i donem servei tant a l’inversor com al client final que decideix visitar uns dies Tarragona i allotjar-se en un dels nostres apartaments d’elit.

iñigo

Alina Dragomir, directora comercial de Tarragona Suites www.tarragonasuites.com