La Pobla de Mafumet es prepara per celebrar el Nadal

Com a plats forts del programa nadalenc destaca el concert que el 18 de desembre oferirà l’Orquestra de la URV, el concert dels televisius Messengers, els Pastorets i el sopar i revetlla de Cap d’Any

Per . Actualitzat el

La Pobla ja ho té tot a punt per celebrar el Nadal, unes festes durant les quals els veïns i veïnes del municipi gaudiran d’un total de 44 propostes per a tots els públics. Els actes ja van començar el passat 5 de desembre, amb el lliurament de la segona edició dels Premis als millors expedients acadèmics i l’encesa de la il·luminació nadalenca i de l’arbre de Nadal, ubicat a la plaça de la Vila. Durant l’activitat es va projectar un ‘mapping’ sobre la façana de l’Ajuntament, que també es podrà visualitzar els dissabtes 19 i 26 de desembre, en doble sessió (20.30 i 21 h).

Com a plats forts del programa nadalenc destaca el concert que el 18 de desembre oferirà l’Orquestra de la URV; l’espectacle musical familiar La Bella i la Bèstia, que acollirà el Casal Cultural el 19 de desembre; el concert dels televisius Messengers, finalistes de l’edició 2013 d’Oh Happy Day, que actuaran a la Pobla la tarda del dia de Sant Esteve; la imprescindible i molt esperada representació teatral d’Els Pastorets, tot un clàssic que a la Pobla arriba enguany a la seva 32a edició; o el sopar i revetlla de Cap d’Any, entre moltes altres propostes.

Un Nadal pensat per als infants

Els nens i nenes són els que més gaudiran amb la programació nadalenca, ja que que la gran majoria de les propostes estan pensades especialment per a ells. En aquest àmbit destaca el Parc infantil de Nadal, que oferirà als seus visitants nou dies d’activitats, tallers, circuit de segway, futbol 3×3, tirolina i rocòdrom. La diversió, doncs, està garantida, com també ho està amb altres propostes com ara l’espectacle infantil Patatu, el 26 de desembre; o l’endemà, quan el Patge Reial arribarà a la Pobla per recollir les cartes adreçades als Reis Mags.

Aquests, com és tradició, visitaran la Pobla la màgica tarda del 5 de gener, quan recorreran els carrers del municipi en una cavalcada que finalitzarà amb els tradicionals parlaments de Ses Majestats i la visita a les llars del poble per repartir els esperats regals.

Abans, però, els infants tenen altres cites ineludibles: el Torneig de Futbol Dow, que el 29 de desembre tindrà, un any més, un component solidari, ja que tant participants com el públic assistent podran participar de la campanya de recollida solidària de joguines.

Només dos dies després, el 31 de desembre, es produirà l’arribada de l’Home dels Nassos, en un acte que tindrà animació musical i l’acompanyament de diferents personatges infantils. I acabat d’estrenar l’any, el dia 2, els pobletans i pobletanes es traslladaran a PortAventura per gaudir un dia en família.

Aquesta i moltes altres propostes són les que els veïns i veïnes de la Pobla, així com tots aquells que s’hi acostin en aquestes dates, gaudiran en aquestes dates tan assenyalades. El programa complet de les festes nadalenques de la Pobla es pot consultar al lloc web municipal: www.poblamafumet.cat.