La coalició entre CiU es podria trencar a l’Ajuntament de Tarragona

Ferran Bel candidat de Democràcia i Llibertat denuncia pressions per part de la direcció d’Unió perquè els seus regidors trenquin amb Convergènccia.

Per . Actualitzat el

ÚLTIMA HORA I El president de la intercomarcal d’Unió a Tarragona, Martí Barberà, oferirà una roda de premsa aquesta tarda per respondre aquestes manifestacions

 

En una trobada amb els mitjans de comunicació de Tarragona per fer balanç de campanya, els representants de Democràcia i Llibertat a la demarcació han fet un balanç positiu d’aquests 15 dies afirmant que ha estat una campanya que els ha permès presentar el seu programa al llarg del territori.

Ferran Bel, candidat per Tarragona al Congrés dels Diputats, ha posat èmfasi en el joc net que hi ha hagut de manera general entre tots els candidats i formacions que es presenten a les eleccions aquest 20D. Però Bel n’ha destacat una excepció; el candidat de Democràcia i Llibertat ha parlat de possibles pressions a regidors d’Unió del Camp de Tarragona per part de la direcció del partit per trencar els grups municipals abans dels comicis d’aquest diumenge.

Segons Bel, aquest és un acte a la «desesperada» per fer-se visibles a qualsevol preu.

Per la seva banda, Joan Basora, candidat de Democràcia i Llibertat al Senat, i que fou cap local de CDC Tarragona, ha declarat no haver rebut cap comunicat per part dUnió Tarragona referent al possible trencament de la coalició a l’Ajuntament tarragoní, tot i que algunes fonts destaquen que aquest fet es podria produir ben aviat.