La junta de govern adjudica diverses millores a instal·lacions esportives

Les millores seran per la pista de l’estadi municipal, les piscines de Vila-seca i al pavelló d’esports de la Pineda

Per . Actualitzat el

La junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat recentment un paquet d’obres per a la millora de diversos equipaments esportius del municipi. La despesa total és de 72.658 euros i fa referència a millores a la pista de l’estadi municipal, a les piscines Vila-seca i al pavelló d’esports de la Pineda.

Les obres de millora de la pista poliesportiva de l’estadi municipal ja han començat i tenen un cost de 36.596 euros. En concret es restauraran les grades i murets del fons de pista, s’enderrocaran diversos elements per a l’habilitació de nous passos i s’aplicarà revestiment especial per a esports amb patins sobre el paviment de formigó existent.

D’altra banda, també s’han adjudicat les obres de rehabilitació de la façana de la piscina municipal de Vila-seca, amb un cost de 16.589 euros, i el contracte menor per a la instal·lació de quatre noves cistelles de bàsquet amb el corresponent marcatge de pista al pavelló poliesportiu de la Pineda (19.473 euros)