Les cares tarragonines d’aquestes eleccions

Caps de llista territorials al Congrés i al Senat de les principals formacions

Per . Actualitzat el

caixa_pp  PP

  logo pp

 

 

 

El PP tarragoní aposta pel regidor de Tarragona Jordi Roca com a cara visible per representar el nostre territori al Congrés de Diputats. La cursa popular al Senat l’encapçala Sebastià Domènech, regidor a l’Ajuntament de Reus.

 

 

caixa_psc PSC / PSOE

logo-psc

 

 

 

 

Joan Ruiz, un veterà a Madrid, encapçala la llista al Congrés. Joan Sabaté, exalcalde de Tortosa, és el cap de llista al Senat. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, és una altra de les opcions socialistes per representar-nos al Senat.

 

 

caixa_csCiutadans

logo_cs

Ciutadans aposta per gent relativament desconeguda dins del panorama polític de la demarcació tot confiant en el carisma del líder del partit Albert Rivera. Sergio del Campo és el cap de llista local al Congrés i Francisco Ester el cap de llista al Senat.

 

 

 

caixa_ercERC

ERC-LOGO

El sindicalista Jordi Salvador s’ha llançat a la política de la mà d’ERC. Ell serà el representant tarragoní si Esquerra assoleix l’acta de diputat que li donen les enquestes. Miquel Aubà, regidor a Gandesa, és el candidat republicà al Senat.

 

 

 

 

caixa_dilDemocràcia i Llibertat

logo_dil

Democràcia i Llibertat (coalició entre CDC, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament) posa l’alcalde de Tortosa, Germà Bel, com a primer espassa al Congrés. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el tarragoní Joan Basora són apostes per al Senat.

 

 

caixa_ecPEn Comú Podem

logo_comupodem

Fèlix Alonso, incombustible alcalde d’Altafulla, és la cara visible de les esquerres de Podemos (En Comú Podem) a les nostres comarques. És l’escollit com a cap de llista al Congrés. La cap de llista al Senat és Cèlia Cánovas, advocada.