Espectacular accident a l’A7, a l’alçada del Centre Comercial Les Gavarres

S’ha desviat el transit per la T-11, cap a la rotonda que conecta amb Tarragona

Per . Actualitzat el

Cap a les 11 del matí, un camió que circulava direcció sud, ha patit un fort accident en rebentar una roda. El camió anava carregat d’ampolles de vidre que han quedat escampades per la carretera, ocupant els quatre carrils, 2 d’anada i 2 de tornada.

El transit s’ha hagut de desviar pel lateral de la carretera cap a la rotonda que connecta amb la T-11. De moment, el retorn a la normalitat de la circulació va per llarg, per les grans dimensions del camió i perquè ha quedat sota un pont.

El conductor del camió ha resultat ferit lleu i l’han transportat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

08

 

07

Al lloc dels fets s’hi han apropat cinc dotacions dels Bombers, vuit dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i una grua, que servirà per retirar el camió.

06 05 04 0302