La violinista Jennifer Panebianco continua sorprenent el públic

Per . Actualitzat el

Un cop més la cambrilenca Jennifer Panebianco del Monaco amb els seus 10 anys i més de 8 primers premis internacionals va deixar literalment amb la boca oberta els assistents a la gala benèfica que va oferir el Rotary Club Reus a favor de l’Associació Síndrome de Down al Círcol del Teatre Fortuny el passat 12 de desembre. Acompanyada de la prestigiosa orquestra CAMERATA XXI, Jennifer va interpretar d’una manera magistral «L’hivern» de les Quatre Estacions de Vivaldi, amb una gran càrrega expressiva. Però el moment àlgid de la vetllada va ser just al final del concert quan la petita violinista va interpretar la Introduction et Tarentelle de Pablo de Sarasate, obra famosa pel virtuosisme i el mestratge que es requereixen per interpretar-la i que va arrencar l’ovació del públic.