El Bany de Sant Silvestre 2015 amb moltes sorpreses

Una masterclass de zumba i una gimcana de jocs a la platja seran les principals novetats

Per . Actualitzat el

El pròxim dia 31 de desembre la Platja de la Comandància de Tarragona tornarà a acollir la popular remullada de l’últim dia de l’any amb la 31a Edició del Bany de Sant Silvestre 2015 de Tarragona, que enguany es renova sumant una Masterclass de Zumba i Gimcana de Jocs a Platja de forma gratuïta.

Organitzat un any més per l’Associació de Veïns del Port de Tarragona, aquest popular acte va celebrar 30 anys en la passada edició, amb homenatge a Joan Cerón, el seu impulsor, i va comptar amb més d’un miler de persones entre banyistes i espectadors. Enguany s’ha volgut renovar i reformular l’acte ampliant amb altres propostes al llarg del matí.

“En aquest últim matí de l’any en què la platja de la Comandància aplega tanta gent hem volgut aprofitar i oferir altres propostes d’entreteniment com una Masterclass de Zumba entre les 11.30 h i les 12.30 h, i una Gimcana de Jocs a platja per equips, per complementar la jornada, a més del tradicional bany” comenta Adrià Recasens, un dels organitzadors i presentador de l’acte.

Nou disseny de la samarreta

Tot i que enguany s’havia pensat fer pagar un preu simbòlic d’entre 1 i 3 € per a la gimcana, i ajudar així a sufragar les despeses d’organització de l’A.V.V del Port garantint també la samarreta, enguany s’ha decidit oferir-ho gratuïtament per ser el primer any, i l’opció podria plantejar-se de cara al vinent.

“A banda de la despesa que genera a l’associació, detectem cada any que aquelles persones que realment es banyen senceres surten més tard de l’aigua i molts es queden sense samarreta. En aquest sentit tenim pendent idear un mode per tal que això no passi” apunten des de l’organització.

Cada any l’acte aplega major nombre de participants. De fet en l’edició de 2014 es van superar amb èxit els rècords de participació amb unes 600 persones a l’aigua. Una altra de les novetats és la samarreta, que enguany i a partir d’ara comptarà amb nous i millors dissenys a més de canvi de color. El Port de Tarragona col·labora aportant-ne 400 de diverses talles.

Obsequis als participants

A més de la samarreta, els participants rebran l’habitual avituallament amb copa de cava i neules a més de caldo calent. Per la gimcana es preveu premi simbòlic i, per tal de fer previsió de participants, es demana que aquells grups d’amics, colles o col·lectius que vulguin participar, enviïn un correu a jovesdelport@hotmail.com. De la mateixa manera es premiarà a la persona o grup que vagi millor disfressat.

L’acte compta un cop més amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona, Repsol, el Blog del barri del Port i Gym Fitness Beach, que de forma gratuïta oferirà la Masterclass de Zumba amb la monitora Johana.

cartell_sant_silvestre

Cartell de l’edició del 2015.

Per a més informació us podeu afegir a l’esdeveniment de facebook del Bany de Sant Silvestre 2015 de Tarragona en aquest enllaç