Antonio Orozco a la Tàrraco Arena Plaça

El barceloní arriba aquest divendres dia 11 a les 21.30 h a Tarragona

Per . Actualitzat el

La Tàrraco Arena Plaça es vestirà de gala aquest divendres amb el concert d’un dels cantants de música pop més importants i amb més projecció de l’estat espanyol.

Presentarà el Tour Destino, que l’ha portat per diferents espais de la geografia espanyola, com Madrid, València, Girona, entre d’altres. Un concert ple de llum, emoció, energia i moltes sorpreses.

Tour Destino

“Els herois són herois perquè ningú sap el que són”

De l’Origen al Destí. Així és com Antonio Orozco entén el viatge sense retorn que va iniciar el dia que va veure la llum el seu primer treball Un rellotge i una vela. Quinze anys i vuit discos després el final del trajecte no és sinó una metàfora de l’esdevenir, d’aquest futur que, com si d’un gegantesc imant es tractés, ens arrossega i ens modela. Ens dóna un sentit i ens dibuixa una meta. I nosaltres sense saber-ho vam pujar al seu vagó i simplement transitem. Vivim, sense més. Una tasca heroica al cap i a la fi, una gesta que comporta dificultats i alegries, deixant-nos sempre en brases ia mans de la incertesa sobre quina serà la propera parada …

Destinació recull una miqueta de tots aquests moments que s’han quedat al fons de la motxilla del d’Hospitalet. Concebut en diversos estudis de Barcelona i produït pel propi Antonio Orozco costat del seu equip de tota la vida (els seus inseparables Xavi Pérez i John Caballés), Destí és un dibuix precís, viu i palpitant d’una carrera marcada per les fites (emocionals i comercials) que l’han convertit en un dels artistes més recognoscibles (i reconeguts) i reeixits de la nostra escena musical. La urgència eufòrica de Hoy Será, sens dubte un dels temes més calents dels darrers mesos, la reivindicació rockera del seu nou single Mírate, o la corrosiva nuesa del Meu Heroi (un dels seus majors encerts musicals i un clàssic instantani) configuren un mapa sonor teixit a cop d’emocions i moments estel·lars que quedaran marcats en la consciència col·lectiva de la seva cada vegada més extensa família de seguidors.

Per comprar les entrades podeu entrar al següent enllaç: http://www.ticktackticket.com/entradas/goto.do?claves=.98952&origin=TTT&codIdioma=CAS