El comerç local i de proximitat es promociona amb una gimcana familiar aquest Nadal

Els joc proposa que els infants trobin un objecte que no estigui relacionat amb el Nadal en els aparadors de les diferents botigues que hi participen

Per . Actualitzat el

Les regidories de Joventut i de Promoció Econòmica i comerç impulsen, per aquest Nadal, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l’objecte que no toca!

És una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. La gimcana ja es va iniciar el dia 4 de desembre i finalitzarà el 2 de gener de 2016.

Les botigues decoraran els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines del Patronat de Turisme, el PIJ i l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes del Patronat de Turisme de Torredembarra, del PIJ i de l’Ajuntament i entraran en el sorteig de fantàstics premis i regals. Podran participar tots els joves nascuts entre els anys 2000 i 2010.

Les botigues participants també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el «Millor aparador decorat de Nadal» i «L’objecte més original amagat a l’aparador».