Concentració per denunciar les línies ferroviàries de la nostra demarcació

L’acte reivindicatiu que organitzen les Plataformes de defensa del Transport Públic es farà aquest dissabte 12 de desembre, a les 11.00 h, als voltants de l’Estació de tren de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat i la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’Ebre (PTD) conviden a participar en la ciutadania amb l’objectiu de denunciar les manques i exigir millores quant a infraestructures i serveis.

Des de les diferents capçaleres de les línies ferroviàries de la nostra demarcació, Tortosa, Móra la Nova, L’Arboç, Sant Vicent de Calders i altres localitats com Reus, Vila-seca, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, etc. aniran acudint viatgers a l’estació de Tarragona, fins que al punt de les 11 h, realitzaran una concentració tots junts.

Després de la lectura d’un manifest, hi haurà un pica-pica per als assistents, mentre es fa l’hora d’agafar el tren de tornada.

Podeu consultar les Al·legacions presentades per cadascuna les Plataformes al Pla de Transport de Viatgers 2020 de la Generalitat, en aquest enllaç: http://pdfcamp.org/la-pdf-camp-presenta-al%C2%B7legacions-al-pla-de-transports-de-viatgers-de-catalunya-2020-ptvc-2020/